full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Κόστα Ρίκα | Ταξίδι Περιπέτειας

Κόστα Ρίκα | Ταξίδι Περιπέτειας

 • Διάρκεια: 11 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή από: €2985
 • Διάρκεια: 11 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή από: €2985


Εγγυημένη αναχώρηση: 21/3/2020
Αρχηγός Αποστολής: Αντώνης Αντωνίου
Σαν Χοσέ - Εθνικό Πάρκο Τορτουγκέρο - Ηφαίστειο Αρενάλ & Θερμές Πηγές - Μανουέλ Αντόνιο
Μικρά groups 12 - 14 ατόμων | Ποιότητα & Γνώση!!!

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η - 2η μέρα: Λάρνακα - Αθήνα - Σαν Χοσέ (μέσω Ζυρίχης)
Άφιξη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας 3 ώρες πρίν την ώρα αναχώρησης για να πάρουμε όλοι μαζί την πτήση μας για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα, παραλαβή αποσκευών και check-in για την επόμενη μας πτήση για Κόστα Ρίκα. Άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο Juan Santa Maria μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Θερμή υποδοχή και παραλαβή από τον τοπικό μας συνεργάτη, ο οποίος θα μας δώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το ταξίδι στη Κόστα Ρίκα. Στη συνέχεια, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο υπόλοιπο για τακτοποιήση και ξεκούραση μετά το μακρινό μας ταξίδι, αν θέλετε μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο roof bar του ξενοδοχείου ή να κάνετε την βόλτα σας στην περιοχή παρέα με τους συνοδούς σας, κ.Μάριο Πρίαμο και τον εκπρόσωπο του γραφείου μας.
3η μέρα: Σαν Χοσέ – Εθνικό Πάρκο Τορτουγκέρο
Πρωινή παραλαβή από το ξενοδοχείο και μεταφορά στην περιοχή Guapiles όπου θα απολαύσουμε ένα παραδοσιακό πρωινό. Στη συνέχεια επιβίβαση σε βάρκα όπου θα μας οδηγήσει στον χώρο διαμονής μας. Στην διαδρομή θα περάσουμε από κανάλια που διασχίζουν την ζούγκλα του τροπικού δάσους. Από το σκάφος, θα μπορούμε να θαυμάσουμε τη μοναδική χλωρίδα και πανίδα αυτής της περιοχής και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε διαφορετικά εξωτικά πουλιά. Αισθανθείτε μία αυθεντική επαφή με τη φύση σε έναν παράδεισο που προσφέρει στους επισκέπτες 2000 είδη φυτών και 400 είδη δένδρων, καθώς παρατηρείτε μερικά από τα 405 είδη πουλιών. Μεταξύ των θηλαστικών είναι οι white-faced monkeys και howler monkeys, βραδύπους, καθώς και ορισμένα είδη προς εξαφάνιση, όπως jaguar, ocelot και tapir, η οποία είναι η μεγαλύτερη στα δάση της Λατινικής Αμερικής. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα. Το απόγευμα θα απολαύσουμε βαρκάδα υπό την συνοδεία ξεναγού ενώ το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο, για δείπνο, ξεκούραση και διανυκτέρευση υπό τους ήχους της φύσης!
 • Γεύματα: Πρόγευμα, μεσημεριανό, δείπνο
 • 4η μέρα: Τορτουγκέρο – Περιήγηση με βάρκες στα κανάλια του ποταμού & Πεζοπορία στο τροπικό δάσος
  Πρωινό στις 08:00 π.μ. Στην συνέχεια επιβιβαζόμαστε σε βάρκα με κατεύθυνση προς το ιδιωτικό μονοπάτι του ξενοδοχείου για να απολαύσουμε μια βόλτα στο τροπικό δάσος υπό την συνοδεία ξεναγού. Εάν είμαστε τυχεροί, μπορεί να δούμε διάφορα θηλαστικά και πτηνά τα οποία συχνάζουν στην περιοχή όπως πιθήκους και τα πανέμορφα toucans! Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μεσημεριανό. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την πόλη Τορτουγκέρο, όπου θα μάθουμε τα πάντα για τον τρόπο ζωής των κατοίκων της περιοχής και τις σημαντικές προσπάθειες διατήρησης που έχουν αναπτύξει ορισμένοι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί για την προστασία των θαλάσσιων χελωνών που καταφθάνουν κάθε χρόνο στα 22 μίλια της προστατευόμενης ακτής για να τεκνοποιήσουν. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
 • Γεύματα: Πρόγευμα, μεσημεριανό, δείπνο
 • 5η μέρα: Τορτουγκέρο – Αρενάλ Ηφαίστειο & Θερμές Πηγές
  Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επιβίβαση στην βάρκα και επιστροφή στην αποβάθρα απ’ όπου ξεκινήσαμε το ταξίδι μας. Από εκεί θα επιβιβαστούμε σε λεωφορείο που θα μας μεταφέρει στην περιοχή Guapiles για να απολαύσουμε ένα πλούσιο μεσημεριανό. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας στο χωριό La Fortuna, που βρίσκεται στους πρόποδες του παγκοσμίου φήμης ηφαίστειου Arenal. Απολαύστε τη διαμονή σας και χαλαρώστε στις θερμές πηγές του ξενοδοχείου.
 • Γεύματα: Πρόγευμα, μεσημεριανό
 • 6η μέρα: Πάρκο 1968 – Tabacon Θερμές Πηγές
  Σήμερα θα επισκεφθείτε το Πάρκο 1968, μια εμπειρία πεζοπορίας που θα σας μείνει αξέχαστη αφού θα περπατήσουμε σε μονοπάτια τα οποία σχηματίστηκαν από παλαιότερες ροές λάβας του εντυπωσιακού και μαγευτικού ηφαίστειου Arenal. Το ηφαίστειο είναι το κύριο αξιοθέατο της La Fortuna το οποίο έχει ύψος 1633 μέτρων. Κατά την διάρκεια της πεζοπορίας θα απολαύσουμε την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής ενώ ο έμπειρος ξεναγός θα μας δώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τη δραστηριότητα του ηφαιστείου. Στην συνέχεια θα ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία – θα εξερευνήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά δίκτυα θερμών πηγών που υπάρχουν στην Κόστα Ρίκα στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο δασικό απόθεμα γύρω από το Arenal. Υπάρχουν πέντε πηγές νερού οι οποίες θερμαίνονται υπόγεια από την μάγμα του ηφαιστείου Arenal. Πρώτού επιστρέψετε στο ξενοδοχείο θα απολαύσετε το δείπνο σας στην περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
 • Γεύματα: Πρόγευμα, δείπνο
 • 7η μέρα: Μανουέλ Αντόνιο
  Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και σήμερα θα κατευθυνθούμε οδικώς σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Κόστα Ρίκα, την περιοχή Manuel Antonio. Το μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνεται στη διαδρομή προς το Manuel Antonio σε ένα τοπικό εστιατόριο. Καθώς κατεβαίνουμε στην ακτή, θα νιώσετε μια ζεστή αλλαγή θερμοκρασίας και τα τοπία θα διακοσμηθούν από διάφορες παραλίες κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού προς το Manuel Antonio, ο οποίος είναι ένας παράδεισος που συνδυάζει υπέροχες παραλίες λευκής άμμου με ζούγκλα και τροπικό δάσος γεμάτο άγρια φύση. Η μεγάλη ποικιλία των δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε και μέρη για να επισκεφθείτε στην περιοχή σίγουρα προσθέτουν αξία στην εμπειρία σας. Αυτό το τροπικό μέρος είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα της Κόστα Ρίκα και μία από τις εικόνες του οικο-τουρισμού στη χώρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, ελεύθερο υπόλοιπο για να απολαύσετε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ξεκούραση και διανυκτέρευση. Για το βράδυ ακούστε τις προτάσεις των αρχηγών σας για εστιατόρια, μπαράκια κτλ! Μια βόλτα μαζί τους στο κέντρο της πόλης θα ήταν το ιδανικότερο!
 • Γεύματα: Πρόγευμα, μεσημεριανό
 • 8η μέρα: Εθνικό Πάρκο του Μανουέλ Αντόνιο
  Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ετοιμασία για την αναχώρηση της ομάδας μας στο Εθνικό Πάρκο Manuel Antonio. Καμιά επίσκεψη στην Κόστα Ρίκα δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς την επίσκεψη στο πάρκο αυτό. Παρόλο που πρόκειται για το μικρότερο Εθνικό Πάρκο της χώρας είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ακόμη και για τις εκπληκτικές παραλίες με την λευκή άμμο που βρίσκονται βυθισμένες μέσα σε δάση από αειθαλή τροπικά δέντρα. Το πάρκο είναι γεμάτο με παραλιακή βλάστηση, λιμνοθάλασσες, βάλτους, μαγκρόβια, 109 είδη θηλαστικών και 184 είδη πουλιών. Στο Manuel Antonio θα απολαύσετε έναν γοητευτικό συνδυασμό τροπικών δασών, παραλιών και κοραλλιογενών υφάλων, σπίτι για διάφορα είδη όπως ιγκουάνας, μαϊμούδες, βραδύπους και εκατομμύρια θαλάσσια πλάσματα. Μπορείτε να συνδυάσετε την εξερεύνηση του φυσικού περιβάλλοντος με μια ήσυχη μέρα στην παραλία. Το απόγευμα μπορείτε να απολαύσετε το τελευταίο σας δείπνο στην Κόστα Ρικά. Διανυκτέρευση.
 • Γεύματα: Πρόγευμα, δείπνο
 • 9η - 10η - 11η μέρα: Μανουέλ Αντόνιο – Σαν Χοσέ – Λάρνακα
  Πρόγευμα και ελεύθερο πρωινό για να απολαύσετε τον ήλιο. Ο εκπρόσωπος του γραφείου μας θα σας προτείνει διάφορες επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις δικές σας προτιμήσεις ή αν θέλετε μπορείτε να περάσετε την μέρα σας χαλαρώνοντας στο ξενοδοχείο σας. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε πίσω στο Σαν Χοσέ, όπου θα πάρουμε την πτήση μας πρός την Λάρνακα μέσω 2 ενδιάμεσων σταθμών. Άφιξη στην Λάρνακα το πρωί της 11ης μέρας. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις και οι άνθρωποι που γνωρίσαμε πάντα μένουν χαραγμένοι βαθιά στην μνήμη μας

  Η Κόστα Ρίκα είναι μια μικρή χώρα της Κεντρικής Αμερικής και περικλείεται από τη Νικαράγουα προς τα βόρεια, τον Παναμά στα νότια, τον Ειρηνικό Ωκεανό στα δυτικά, και την Καραϊβική Θάλασσα στα ανατολικά. Μια χώρα που χαρακτηρίζεται για την απόλυτη φυσική ομορφιά της. «Πλούσια ακτή» σημαίνει το όνομα της και το υποστηρίζει με την έντονη βιοποικιλότητα και τα αξιοθέατα. Μαγευτικά ηφαίστεια, ομιχλώδη δάση, εκπληκτικές κοιλάδες ποταμών και εκατοντάδες παραλίες κατά μήκος του Ειρηνικού και τις ακτές της Καραϊβικής. Η Κόστα Ρίκα προσφέρεται για παρακολούθηση πουλιών, καταδύσεις και snorkeling στους κοραλλιογενής υφάλους της , πεζοπορία μέσα στα πυκνόφυτα δάση της ή ιππασία. Ένας προορισμός που οι λάτρεις της Περιπέτειας σίγουρα δεν πρέπει να χάσουν!

  Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
  Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
  Συνδυασμός ταξιδιού Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας στην Κόστα Ρίκα με την Αμερική ή τον Παναμά.
  Καιρός Με τροπικό κλίμα και ήλιο να λάμπει όλο το χρόνο, ο καιρός στη Κόστα Ρίκα χωρίζεται σε δύο περιόδους. Την ξηρή περίοδο που διαρκεί από Δεκέμβριο – Απρίλιο και την “πράσινη” περίοδο που ξεκινά από τον Μάιο έως και τον Νοέμβριο. Η μέση ετήσια θερμοκρασία είναι 21 – 27 ºC.
  Γλώσσα Επίσημη γλώσσα τα Ισπανικά. Εξίσου διαδομένη είναι και μία διάλεκτος της Αγγλικής γλώσσας.
  Νόμισμα Κόστα Ρίκα Κόλον (CRC) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.
  Οι δικές μας προτάσεις Παρακολούθηση Πουλιών Παρακολουθήστε τα πουλιά και ψάξτε για το απειλούμενο Quetzal.
  Καταδύσεις Υπέροχοι κοραλλιογενής ύφαλοι θα ξεπροβάλουν μπροστά στα μάτια σας.
  Πεζοπορία ή Ιππασία Εξερενήστε τα δάση της Κόστα Ρίκα κάνοντας πεζοπορία ή ιππασία.
  Κανό Μπορείτε να εξερευνήσετε τους υγροβιότοπους της περιοχής με το κανό.

  Πτήσεις

  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
  ΛάρνακαΑθήνα21:0022:45
  ΑθήναΖυρίχη06:3008:20
  ΖυρίχηΣαν Χοσέ13:4519:05
  Σαν ΧοσέΖυρίχη20:55 15:00 (+1)
  ΖυρίχηΑθήνα21:1000:45 (+1)
  ΑθήναΛάρνακα08:1009:50

  Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο

  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΚΛΙΝΟ
  ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
  Hotel Presidente 3* (or similar), San Jose Standard RoomΜε πρόγευμα€2985
  Pachria Lodge (or similar), Tortuguero Standard BungalowΌλα τα γεύματα
  Arenal Spring Resort & Spa (or similar), Arenal Junior Suite Με πρόγευμα
  El Parador, (or similar), Manuel Antonio Tropical Room Πρόγευμα και ένα γεύμα

  Διατροφή Ξενοδοχείων

  ROBBHBFBALL INCLUSIVE
  Χωρίς πρόγευμαΜε πρόγευμαΜε πρόγευμα και ένα γεύμαΜε όλα τα γεύματα, χωρίς ποτάΜε όλα τα γεύματα και ποτά
  Για όλα τα ξενοδοχεία: Check in: 14:00 μ.μ - Check out: 12:00 μ.μ.
  Περιλαμβάνονται
  • Αρχηγός Αποστολής: Αντώνης Αντωνίου
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου Αθήνα – Σαν Χοσέ (μέσω Ζυρίχης), με πτήσεις της Swiss International
  • Μία αποσκευή 20kg και μία χειραποσκευή 8kg ανά άτομο.
  • Παραλαβές και μεταφορές από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα στο Σαν Χοσέ
  • Παραλαβές και μεταφορές για τα δρομολόγια San Jose-Tortuguero, Tortuguero-Arenal Volcano, Arenal Volcano-Manuel Antonio, Manuel Antonio-San Jose
  • Παραλαβές και μεταφορές από το αεροδρόμιο στην Αθήνα προς το ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο και αντίστροφα, με shared shuttle bus
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* του προγράμματος στο Σαν Χοσέ, με πρόγευμα
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*του προγράμματος στο Τορτουγκέρο, με όλα τα γεύματα
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* του προγράμματος στο Αρενάλ, με πρόγευμα
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* του προγράμματος στο Μανουέλ Αντόνιο, πρόγευμα και ένα γεύμα
  • Τα γεύματα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Μεταφορές στην Κόστα Ρίκα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Εκδρομές πεζοπορίας και με βάρκα στο Τορτουγκέρο
  • Εκδρομή στο Πάρκο 1968 σε μονοπάτια λάβας
  • Ξεναγήσεις στη φύση στο Εθνικό Πάρκο Manuel Antonio
  • Είσοδοι στα Εθνικά πάρκα Tortuguero και Manuel Antonio
  • Wi-fi στο πλοίο
  • Μπουκάλι νερό (355 ml) ανά άτομο κατά τη μεταφορά της άφιξης
  • Φόροι ξενοδοχείων
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
  • Αχθοφορικά για καμαριέρες και καπετάνιο στα ξενοδοχεία του San Jose, Arenal και Manuel Antonio
  • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
  • Φ.Π.Α.
  • Τοπικός Αγγλόφωνος αντιπρόσωπος

  • Tο γραφείο μας σας κάνει ΔΩΡΑ:
  • Δώρο μπλουζάκι και key ring για όλους τους συμμετέχοντες από το γραφείο μας
  • Ταξιδιωτικό οδηγό της Κόστα Ρίκα
  Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόρος κατά την αναχώρηση σας από την Κόστα Ρίκα 29USD ανά άτομο
  • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου.
  • Eισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων
  • Προσωπικά έξοδα
  • Αχθοφορικά στο Τορτουγκέρο και φιλοδωρήματα
  • Ό, τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται
  Σημειώσεις
  • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας.
  • Το ταξίδι είναι υπό προγραμματισμό. Οριστικοποίηση του ταξιδιού τον Δεκέμβριο 2018.
  • Λόγω της σύντομης έκδοσης του περιοδικού «Ταξίδια Περιπέτειας με τον Μάριο Πρίαμο» όπου θα υπάρχουν προορισμοί μέχρι και 1 χρόνο μετά την έκδοση ενδεχομένως να υπάρξουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα του ταξιδιού σας ή στις εκδρομές. Τα τελικά θα σας δωθούν ένα μήνα πριν την ημερομηνία αναχώρησης. Θερμή μας παράκληση επίσης να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα για οποιαδήποτε αλλαγή και φυσικά θα ενημερωθείτε άμεσα και από εμάς.
  • Ενδεχομένως οι πτήσεις να διεξαχθούν από την Iberia Airlines.
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
  • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
  • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
  • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
  • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
  • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
  • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας! Δείτε εδώ!
  Έντυπα
  Ένθετο Περιοδικού Download pdf
  Λίγα λόγια από εμάς και τον Μάριο Πρίαμο Download pdf
  Reference Code :

  SWISS-CR-MP

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


  Reference Code :

  SWISS-CR-MP

  Τι είπαν οι φίλοι μας